Arcus club u Nisu je specijalizovani klub koji svojim članovima nudi kvalitetne uslove vežbanja i relaksacije. Sedi u ARCUS fotelju i opustite se. Stres, bolovi u mišićima, napetost i umor polako će nestati. Neka kraj radnog dana bude početak vašeg uživanja…

U ponudi su programi jačanja, oblikovanja i mršavljenja za početnike, rekreativce i profesionalne sportiste, upotpunjeni posebnim segmentima za masažu i sunčanje, toniranje mišića, povećanje mišićne mase i td.

Brzo i efikasno mršavljenje – rezultati vidljivi nakon samo 10 treninga

Sve vežbe se izvode na Fit Step Machine‚ a za relaksacioni deo su zadužene Arcus masažne fotelje.

Efekat treninga na FIT STEP-u jednak je trčanju 3-5km, vožnji bicikla 45min, a nema direktnog opterećenja vitalnih organa. Radi na principu stimulacije kretanja, simulira prirodne pokrete i pomaže u sagoravanju kalorija. FIT STEP definiše muskulaturu, podiže i zateže zadnjicu, ima direktan uticaj na zadnju ložu a posebno na unutrašnjost butina. Idealan je, bez obzira na fizički statu, pol ili godine života.

arcus 010UZ FIT STEP DO NOVE LINIJE

Ukoliko želite da izgubite na težini, oblikujete telo i oslobodite se stresa trošeći maksimalnu energiju uz minimalno utrošenog vremena, onda je FIT STEP pravo rešenje za vas. FIT STEP je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta koja radi na principu simulacije ljudskog kretanja. FIT STEP otvara novu dimenziju fitnesa i wellnessa, a mogu ga koristiti odrasle osobe različitih načina života i fizičkih sposobnosti ( početnici, rekreativci, sportisti ).

FIT STEP je sjajna alternativa za ljude koji uživaju u aktivnom načinu života, ali nemaju vremena za dugotrajne treninge, poslovne ljude, žene posle porođaja, studente….. Takođe poboljšava rezultate vrhunskih sportista.

Koristeći ovu mašinu sigurno ćete smanjiti kilograme, ubrzati metabolizam, razbiti celulit, povećati snagu, dobiti na kondiciji, postati fleksibilniji, ojačati koštanu masu, usporiti starenje, otkloniti efekte stresa, ubrzati rehabilitaciju i povećati sportske rezultate.

Address

Our Address:

Episkopska 72b/1

Telephone: