Kompanija Beyond je najveći domaći distributer organski gajenih proizvoda , superhrane  i lider u proizvodnji organskih sirovih hladno presovanih ulja , proizvoda od soje, namaza i zdravih slatkiša.

 

 

Osmeh Prirode – predstavlja slogan preduzeća i ukazuje na osnovni princip po kome ono funkcioniše: ponuditi zdravu i biološki vrednu hranu koja sadrži iskonske kvalitete prirode u proizvodima prilagođenim savremenom čoveku.

Kako bi bio postignut cilj, Beyond je razvio svoju delatnost u tri oblasti: prodavnica zdrave hrane, proizvodnja zdrave hrane i uvoz i distribucija vrednih i kvalitetnih proizvoda iz oblasti zdrave hrane, a posebno organski gajenih žitarica, mahunarki i semenki.

Pored ostalog, Beyond neumorno radi na polju edukacije kako bi vam približili ideju i objasnili važnost zdravog načina života. O ovome svedoči  portal zdrave hrane i zdravog načina života, www.zdravahrana.com , brojna besplatna predavanja, konsultacije, besplatni časopis Zdrava hrana, kao i nekoliko knjiga koje su u pripremi. Na portalu možete u okviru rublika naći dosta zanimljivosti iz sveta pravilne ishrane.

beyondU organskom je budućnost

Danas gotovo da i nema potrebe naglašavati vrednost organske hrane. Šta vrede i najzdravije namirnice, ako su višestruko zagađene. Upravo zbog toga je veleprodaja Beyond odlučila da se orijentiše u ovom pravcu i prva počela da sistematski snabdeva srpsko tržište sertifikovanim organskim namirnicama. Tako su zahvaljujući upravo Beyondu ljubitelji zdravije ishrane konačno mogli da po povoljnim cenama, u svojim prodavnicama zdrave hrane nabave gotovo sve žitarice i mahunarke koje se koriste u svakodnevnoj ishrani pa čak i one “egzotičnije”.

Danas, kompanija Beyond gotovo svu pažnju usmerava na praćenje  svetskih trendova iz sfere zdravog života i osluškivanje potreba domaćih kupaca te su se iz toga iznedrile nove oblasti superhrane (superfood), presnog načina ishrane (raw food) i uvek aktuelan bezglutenski režim ishrane (gluten free diet).

Uz to, Beyond je prvi na našem tržištu počeo da distribuira komplet Neera dijete, stare havajske formule koja se koristi za pročišćavanje i detoksikaciju organizma i za veoma brzo, bezbedno i efikasno regulisanje težine.

 

beyond

beyond03PROIZVODI:

 • Organske žitarice i mahunarke
 • Organska sirova hladno ceđena ulja od konoplje, lana, suncokreta, susama, bundeve
 • Organsko kokosovo hladno ceđeno ulje
 • Organska proteinska brašna od bundeve, lana, susama, suncokreta, konoplje, kinoe
 • Organska kafa Arabika
 • Organsko Chia seme
 •  Prirodni zaslađivači: Ksilitol, Eritritol, Agave sirup, Lukuma
 • Bogatstvo mora: spirulina i hlorela
 • Mlade trave od ječma, pšenice, lucerke
 • Organski kakao prah, kako zrno kakao, kakao puter
 • Organska crna čokolada sa 55% 75% i 100% kakao delova
 • Organska superhrana: Asai, Maka, Guarana, Kamu Kamu, Moringa, Ašvaganda, Brami Bakopa, Baobab
 • Organski tofu sirevi, paštete i namazi
 • i još mnogo ukusnih i zdravih proizvoda koje možete detaljnije pogledati na web stranicama firme.

beyond01

13901483_1791352704434936_238111070971044443

„Vaše zdravlje je i naša briga!“

U prodavnici Beyond ćete od iskusnih prodavaca dobiti dobar savet o zdravom načinu ishrane, prirodnim terapijama, najnovijim trendovima u zdravoj ishrani i pronaći veoma ukusne specijalitete za sportiste, dijetalce, vegetarijance, vegane, za dane posta…

beyond02Pozivamo vas da saznate više o Beyondu i njihovoj ponudi ili naručite proizvode putem on-line prodavnice:

www.beyond.rs  – sajt kompanije

www.zdravahrana.com – sajt za edukaciju

www.prodavnicazdravehrane.rs – internet prodavnica

MALOPRODAJA

Niš, Voždova 76b

+381 18 514 182

VELEPRODAJA

Beograd, Narodnog Fronta 68

+381 11 347 6034

PROIZVODNJA

 Niš, Voždova 76b  +381 018 281-011

Address

Our Address:

Vožda Karađorđa 76b, Niš

Telephone: