Delatnost Studentsko omladinske zadruge BOX Poslovi jeste da obezbeđuje zadrugarima da na organizovan način, za potrebe poslodavca, obavljaju povremene, privremene i slične poslove za koje se ne zasniva radni odnos, radi sticanja sredstava za školovanje i zadovoljavanje osnovnih socijalnih, kulturnih i drugih ličnih i zajedničkih potreba.

Organizovanim radom preko Studentsko omladinske zadruge BOX Poslovi, zadrugari obezbeđuju zaradu i sigurnost isplate, odgovarajuće uslove za rad i zaštitu na radu, viši zajednički standard, zadružnu solidarnost, sticanje radnih navika i praktičnih znanja potrebnih za stalno zaposlenje.

Zadrugari mogu obavljati sve vrste fizičkih, pomoćnih, stručnih, intelektualnih i drugih poslova ukoliko imaju karakter povremeno privremenih poslova, sezonskih poslova i poslova zamene odsutnog radnika, ako trajanje tih poslova kod jednog poslodavca nije duže od 120 radnih dana u kalendarskoj godini.

  • Naš servis dostupan  je u svakom trenutku putem kontakt telefona ili online, bilo da se radi o administrativnom delu posla ili o potrebi savetodavnih usluga.
    Vaše poslovanje je naša briga!
  • Radnici su prijavljeni legalno,u skladu sa Zakonom, a poslovanje obavljate na najefikasniji i najpovoljniji način uz minimalne mesečne izdatke.
  • Zadruga obezbeđuje kvalitetne radnike od DANAS ZA SUTRA za obavljanje privremenih poslova.
  • Pored profesionalnog načina poslovanja, kvalitetne i brze usluge, pruža vam mogućnost dolaska u firmu radi obnove ugovora i obavljanja administrativnog i savetodavnog dela posla.

Postanite član za svega par minuta. Popunite online prijavni formular koji se nalazi u prilogu >>>