Pekara ČAIR – Blizu tri decenije ova niška pekara, hrani Nišlije onim što nam je životno bitno, hlebom i izvrsnim pecivom. Sa ponosom kažu prodaju svoje proizvode od kojih su samo neki: Hleb bez E brojeva, hleb bez aditiva, Hleb bez kvasca, a ono što sa ponosom predstavljaju jeste Hrono hleb.

Tradicija, kvalitet i učestale inovacije najbolje opisuju asortiman niške Pekare Čair stare blizu 30 godina. U tim testima upletena je ljubav prema poslu, poštovanje prema mušterijama i negovanje nasleđa.

Hleb visoke nutritivne prehrambene vrednosti, bogat provitaminom A, vitaminom E, mineralima, pogotovo Magnezijumom. Pravimo ga kombinacijom pšeničnog, kukuruznog i ječmenog sladnog brašna. Preporučuje se osobama koje imaju problem sa varenjem i neurednom stolicom, čini dobro jetri, želucu i kao i svim osobama u cilju zdrave ishrane”, kaže sa ponosom Anđelković koji u trenutko razgovora rukama opisuje njegovu lepotu.

Danas u Srbiji brašno nije standardizovanog kvaliteta te pekari moraju da se dovijaju, i naknadno ga kako oni kažu – ispravljaju kako bi dobili standardan kvalitet, i kako bi kupci uvek prepoznali isti ukus koji vole.

Kada mama ostavi recept, naslednicima ne ostaje ništa drugo nego da nastave onako kako je najbolje – po tradiciji sa velikom težnjom da se kvalitet održi, ali i unapredi.

Izdvajamo:

> Domaći hleb (Ireks)

> Specijalne vrste hleba (raženi, integralni, kukuruzni, lovački (Ireks), fitberi (Ireks), mediteranski (Ireks), slavski kolači

> Širok asortiman peciva i koktel peciva

Address

Our Address:

Dušana Popovića 16

Telephone: