DIJAMANT BETON

Specijalizovana firma za dijamantsko sečenje i bušenje betona DIJAMANT bavi se specijalnim građevinskim radovima – sečenje armiranobetonskih zidova specijalnim mašinama sa dijamantskim sečivima i testerama. Poseduje višegodišnje iskustvo i specijalno obučene radnike za taj posao.

 DIJAMANTSKO BUŠENJE I RAZBIJANJE

Armirano betonski zid ili ploča se može bušiti bušilicama za vibraciono bušenje običnim burgijama i mašinama za kernovanje dijamantskim bor krunama. Običnim burgijama se buše rupe manjeg prečnika dok se bor krunama buši vrlo precizno, a njima se seče i armatura u betonu. Dijamantskim bor krunama mi bušimo od Fi 8-750mm. Izbušene rupe u zavisnosti od potrebe se mogu zaliti dvokomponentnim epoksidnim smolama.

SEČENJE ZIDA

Sečenje armiranog betona se vrši hidrauličnim mašinama koje nose disk sa vidijama i dijamantima precnika do 1600mm. Ovi diskovi (testere) seku i armaturu u betonu. Firm poseduje više vrsta hidrauličnih mašina snage 15-30kw. Postoji mogućnost sečenja betonskih zidova jednostrano do 73cm, a ukoliko je zid pristupačan sečenje i sa druge strane do 146cm.

ELEKTRO-PNEUMATSKE MAŠINE ZA LOMLJENJE BETONA

Za razbijanje, štemovanje betona i obijanje pločica koristimo elektropneumatske mašine različite jačine i snage. Prese (darda) koja usmereno lomi beton bez buke i vibracija koristi se za razna lomljenja betona.

REFERENCE:

– Duvanska industrija Niš
– Merkator Niš
– Forum Shopping Center Niš
– JKP Vodovod Valjevo
– Hotel „Stara planina“ Babin zub
– Dom zdravlja Lebane
– SC Čair Niš
– Izvođenje radova za firmu DENEZA Beograd

Address

Our Address:

Vrtište bb, Niš

Telephone: