Škola stranih jezika Dorothy u naselju Ratko Jović postoji već 12 godina. Nudimo različite kurseve jezika za decu školskog i predškolskog uzrasta, kao i kurseve za odrasle koji uključuju i konverzacione radionice sa predavačem iz Engleske.

Radi se u manjim grupama (5 do 8 đaka) , a postoji i mogućnost individualne nastave.
Organizuju se „školski“ kursevi, u kojima se pomaže đacima da savladaju školsko gradivo i to par časova unapred kako bi bili što spremniji za časove i dobili bolje ocene u školi. Omogućavamo i nadoknadu propuštenih časova jer nam je bitno da naši đaci što bolje savladaju jezik. Ova vrsta kursa traje čitave školske godine i školarci se mogu priključiti grupi u bilo kom momentu.

Konačno imate priliku da razgovarate sa predavačem iz Engleske i to u Nišu. Učili ste engleski, ali nemate prilike da razgovarate sa ljudima na engleskom? Znate dobro engleski ali nemate s kim da razgovarate, ne želite da ga zaboravite i želite da usavršite svoje konverzacione veštine. Ovo je ono što vam treba.

Dorothy organizuje konverzacione radionice za one koji imaju predznanje engleskog jezika i koji bi želeli da usavršavaju govor na engleskom upravo sa predavačem sa engleskog govornog podurčja. Radionice su interaktivnog karaktera gde možete sami oceniti svoje predznanje engleskog i moći dalje da nadograđujete kroz razgovor. Kursevi traju tokom cele školske godine i školarci se mogu priključiti kursevima u svakom momentu. – Cena kursa je 1.600 din za mesec dana (8 časova, 45 min).

Škola engleskog jezika Dorothy organizuje časove za savladavanje gradiva stranih jezika koje se prelazi u školama i to par časova unapred, kako bi školarci što lakše pratili nastavu i imali prilike da utvrde gradivo. Kursevi traju tokom cele školske godine i školarci se mogu priključiti kursevima u svakom momentu. – Cena kursa je 1.600 din za mesec dana (8 časova, 45 min).

Naravno, organizujemo i napredne kurseve, naprednije od gradiva koje se radi u školi, za predškolce i školarce. Deca uče kroz igru i zabavne sadržaje, u skladu sa uzrastom. Koristimo savremene metode, udžbenike i nastavna sredstva. Napredni kursevi jezika se organizuju za decu školskog i predškolskog uzrasta. UPIS JE U TOKU!
Cena kursa je 1.600 din za mesec dana (8 časova, 45 min).

Cene su vrlo pristupačne. Kursevi za decu traju tokom čitave školske godine i na mesečnom nivou (8 časova od 45 min) se plaća 1600 din.

Kursevi za odrasle traju po 4 meseca (ukupno 32 časa od 90 min + konverzacione radionice sa predavačem iz Engleske). Cena tog kursa je 12000 din, sa popustom za plaćanje celog kursa na početku po ceni od 10000 din ili u 4 jednake mesečne rate od 3000 din.

Napredni kursevi engleskog jezika za odrasle u trajanju od 4 meseca  (2 puta nedeljno po 90 min, 32 časa za 4 meseca + konverzacione radionice sa predavačem iz Engleske).
Cena celog kursa je 12.000 din – plaćanje u 4 jednake mesečne rate od 3.000.
Za avansno plaćanje u celosti  10.000 din na početku kursa.

NOVO!!!

Poslovni engleski jezik u trajanju od 4 meseci ((2 puta nedeljno po 90 min, 32 časa za 4 meseca + konverzacione radionice)
Cena celog kursa je 12.000 din – plaćanje u 4 jednake mesečne rate od 3.000.
Za avansno plaćanje u celosti  10.000 din na početku kursa.

dorothy 1Škola nudi više vrsta popusta:

– 5% popusta za stare polaznike
– 5% popusta ako povedete prijatelja/prijateljicu
– 10% popusta za drugog člana porodice
– 10% popusta za drugi strani jezik

 

Nudimo učenje ovih jezika:
– ENGLESKI
– NEMAČKI
– FRANCUSKI
– ITALIJANSKI

Address

Our Address:

8. marta 19A, Naselje Ratko Jović

Telephone: