Elektro Serđo – elektromaterijal, osvetljenje (lusteri. lampe, reflektori…), električni uređaji

Kod nas možete pronaći sve sto Vam je potrebno za kućne instalacije kao i raznovrstan elektromaterijal, rešenja za osvetljenje prostorija, rešenja za spoljnu rasvetu i veliki broj električnih uređaja. Preko menija sa leve strane možete pogledati neke od mnogobrojnih proizvoda koje imamo u ponudi. Da bi ste se lično uverili u raznovrsnost i kvalitet naših proizvoda molimo vas da nas posetite.

Možemo se pohvaliti našim širokim asortimanom lustera, svih vrsta lampi, reflektora (ugradnih i nadgradnih od 150 do 400W), sijalica… Posebno bismo izdvojili naše halogene lampe i reflektore, zidne lampe, stone i spotlight lampe modernog dizajna, rozetne za dekorativnu rasvetu, kao i pribor za rasvetu: transformatore, startere …

U ponudi je i raznovrstan program lampi za spoljnu i baštensku rasvetu (spoljna rasveta u IP 5565 izradi). Imamo i sve vrste utikača (dvopolne, tropolne, komunikacione, telefonske, TV…) i prekidača (jednopolne, dvopolne, serijske, unakrsne…).

Takođe, imamo sve vrste kablova, provodnika, zatim kablovski pribor, automatske i topljive osigurače, spratne table, grejalice, kalorifere i još mnogo mnogo toga…

Nova ekskluzivna radnja u Nišu, u ulici Obilićev Venac broj 66 ima veliki izbor elektro proizvoda, počevši od ekskluzivnih lustera poslednje generacije do najsitnijih delova koji su potrebni za vaše domaćinstvo. Želimo da nas posetite i da Vam kuća bude lepa i osvetljena kao da ste u Las Vegasu.

… KABLOVI … RASVETA … KUĆNI APARATI … KANALICE … ELEKTRO MATERIJAL … RASTERI ..

Obilićev Venac 41
Obilićev Venac 66a
Jovana Ristića 48

Address

Our Address:

Obilićev Venac 41, Obilićev Venac 66a, Jovana Ristića 48

Telephone: