Hostel EVROPA se nalazi izvan centralne gradske zone, u mirnom delu grada. Do pešačke zone (Obrenovićeva ulica) i centralnog gradskog trga (Trg Kralja Milana) potrebno je 15 minuta hoda.

Od hostela Evropa stiže se do 18-to vekovne tvrđave za 20 minuta. Sa zidina tvrđave pruža se predivan pogled na reku Nišavu i centralno gradsko jezgro. Supermarket, par bankomata kao i pošta i glavna železnicka stanica nalaze se u neposrednoj blizini hostela Evropa.

Ovo znači da ćete odsedanjem u hostelu Evropa biti u blizini svih važnijih delova grada i događaja koje jednostavno morate videti tokom boravka u Nišu. Naš predivan grad nudi veliki broj kulturnih događaja, noćni život, muzičke i filmske festivale, predivnu tvrđavu iz doba Otomanske imperije, za zabavu ili relaksirajuci odmor.

evropa

Prednost hostela Evropa je njegovo osoblje, uvek spremno da pomogne u vezi svega što vam je potrebno tokom boravka u Nišu. Ljubazno osoblje će obezbediti sve neophodne informacije o kulturnim događajima, noćnom životu u Nišu, i još mnogo toga.

Obećavamo vam miran, bezbedan i prijatan boravak u Nišu…

Address

Our Address:

Dimitrija Tucovića 31, Niš