HOME PLUS čuva životnu i radnu sredinu i čini je čistom i besprekornom, a sve to uz kombinaciju najkvalitetnijih ekoloških sredstava.

HOME PLUS ostvaruje izvanredne rezultate i postavlja visoke standarde usluga kako bi svi klijenti bili zadovoljni. Osoblje je ljubazno, profesionalno, uniformisano i u svom radu nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata u oblasti održavanja čistoće objekta.

 

Usluge čišćenja obavljaju se na najsavremeniji način korišćenjem profesionalnih sredstva koja u sastavu imaju eterična ulja za dugotrajan miris i svežinu. Poslovanje je organizovano u skladu sa zahtevima i potrebama klijenata i utemeljeno na kvalitetu, profesionalnosti i prihvatljivim cenama.

Uz stručnu i tehničku sposobnost, dokazanu pouzdanost, iskustvo i poslovni ugled steknut u dugogodišnjem poslovanju sa najzahtevnijim klijentima, svakom čišćenju se pristupa vrlo profesionalno.

U ponudi su sledeće usluge:

– profesionalno čišćenje i održavanje poslovnog i stambenog  prostora,zgrada,industriskih zona,zdravstvenih ustanova,smeštajnih  kapaciteta,tržnih centara,novosagradjenih objekata,hotela.
– dubinsko pranje nameštaja,enterijera automobila,tepiha i etisona
– pranje portala i svih staklenih površina
– mašinsko pranje i poliranje svih vrsta podova
– čišćenje nakon gradjevinskih radova
– nega i pomoć starim licima,pomoć u kući
– održavanje zelenih površina i uredjenje bašte

Usluga se obavlja prema dogovoru uz garantovani kvalitet i diskreciju.
Kvalitet života je bitna stavka, a HOME PLUS je tu da je poboljša.