SS PROJEKT GROUP – Brzo i povoljno do legalizacije i projektovanja objekata sa kompletnom dokumentacijom za legalizaciju.

S.S.PROJEKT GROUP DOO NIS – Projektni biro:

– Projektovanje svih vrsta objekata
– Adaptacija i dogradnja objekata
– Uređenje enterijera
– Izrada elaborate za energetsku efikasnost zgrada
Legalizacija-ozakonjenje objekata

Na osnovu zakona koji je donet decembra 2015 godine, projeknti biro S.S.PROJEKT GROUP izradjuje dokumentaciju za izvestaj o zatečenom stanju za ozakonjenje objekta. Sadržaj izveštaja o zatečenom stanju zavisi od kategorije objekta, a obavezan sadržaj čine:
1. elaborat geodetskih radova,
2. snimak izvedenog stanja koji sadrži (opštu dokumentaciju, tekstualnu dokumentaciju, numeričku dokumentaciju i grafičku dokumentaciju)
3. izjavu licenciranog lica da objekat ispunjava osnovne zahteve za objekat u pogledu nosivosti i stabilnosti,
4. izjavu vlasnika

 

ssprojekt-001
Privatna kuća
Struktura objekta je od geometrijski jednostavnih i oštrih linija sa puno stakla. Mnogo svetlosti, uticaj modernog dizajna i spajanje objekta sa prirodnim okruženjem jeste cilj I zadatak koji se obuhvaćen projektom.

ssprojekt-0061 urban

Stambeni objekti i urbanističko uređenje

Idejno rešenje viseporodičnih stambenih objekata, lamela, cijim se kombinovanjem dobija traženi objekat koji ispunjava urbanističke, funkcionalne i estetske uslove. Prilikom projektovanja posebno se obraća pažnja na orijentaciji u prostoru, imajući u vidu uticaj osvetljenja i okruženja objekta.
ssprojekt-010ssprojekt-004

Enterijer – uređenje stana
Kreiranje skladnog prostora za život bez nepotrebnih pregrada i detalja, ideja je kojoj teži većina dizajnera.
Integracija prostora za rucavanje, kuhinje kao i prostora za odmor daju nam idealnu kombinaciju, jasnu preglednos i otvorenost prostora po želji investitora.
REFRENCE:

Uređenje enterijera u okviru razvojnih savetovališta 
Adaptacija prostora, uređenje enterijera sa detaljnom tehničkom specifikacijom i kontrola kvaliteta izvedenih radova u okviru razvojnih savetovališta za 14 Doma zdravlja na teritoriji republike Srbije sa ukupnom povrsinom od 800m2 .

Izrada elaborata za energetsku efikasnost objekata
Analiza energetskih svojstva objekata kao i izrada elaborata za energetsku efikasnost 17 Doma zdravlja na teritoriji republike Srbije sa ukupnom površinom od 63313m2 .

savetovalista02 savetovaliste

Address

Our Address:

Marija Bursaća 1 Niš

Telephone: