Stomatološka ordinacija Živadinović pruža savremene i kvalitetne usluge iz oblasti stomatologije uz pomoć najsavremenijih materijala. Tradicija duža od trideset godina, vrhunski kvalitet u oblasti stomatologije kao i velikim brojem zadovoljnih pacijenata sinonim su ove ordinacije.

U ordinaciji Živadinović mogu se koristiti usluge iz oblasti stomatološke protetike, konzervativne stomatologije,oralne hirurgije, paradontologije i estetske stomatoloogije. Korišćenjem najsavremenijih materijala u stomatologiji, mogu se pohvaliti i izuzetnim timom stručnjaka iz ovih oblasti koji se u svakom momentu brinu o vašem oralnom zdravlju.

Stomatološki pregled i konsultacije u stomatološkoj ordinaciji Živadinovič se ne naplaćuju.

Savremena oprema i vrhunski materijali
U ponudi su najsavremeniji materijali i primena najsavremenije tehnologije u cilju skraćivanja vremena izrade protetskog rada i postizanja boljeg estetskog izgleda.

Stomatolog za celu porodnicu
Brojnim edukacijama, praćenjem svetskih kongresa i kontinuiranim radom na usavršavanju ordinacija Živadinović radi na pružanju vrhunske usluge svojim pacijentima.

Zakazivanje termina
Kompletan Cenovnik usluga i zakazivanje termina u ordinaciji Živadinović možete naći na sajtu www.zivadinovic-dental.com i zakazati putem Formulara za zakazivanje termina.

marija 010

  • PROTETIKA
  • IMPLANTOLOGIJA
  • ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Umesto keramičkog mosta sa metalnom bazom, stomatološka ordinacija Živadinović vam može ponuditi i mostove od potpuno keramičkog materijala.

Potpuno keramički mostovi i dalje koriste postojeće zube kao nosače, ali se nikada neće ukazati tamna linija na prelazu prema zubnom mestu. Oni su precizniji jer se izrađuju kompjuterski i dopuštaju prodor svetla kroz sebe, osvetljavaju zubno meso s unutašnje strane tako da mu daju živost kao i pirodni zubi. Zbog te svoje osobinje, propuštanja svetla (translucencija), mostovi izrađenji od potpuno keramičkog materijala se teško razlikuju od prirodnih zuba.
Pored potpuno keramičkih mostova u ponudi su i potpuno keramičke krunice!

Posle beljenja uradjene cirkonijumske krunice na jedinicama:
marija 090

ZAŠTO IZABRATI ŽIVADINOVIĆ DENTAL?

  • U ordinaciji Živadinović možete dobiti najkvalitetniju, najsavremeniju i najkompletniju uslugu u oblasti stomatologije.
  • MedUNIQA – dobrovoljno zdravstveno osiguranje, posebne pogodnosti za korisnike ovog osiguranja kao i za članove njihove porodice.
  • Mogućnosto sklapanja ugovora sa pravnim licima i plaćanja putem administrativne zabrane.

Dr Gradimir Živadinović može se pohvaliti tridesetogodišnjim iskustvom u stomatologiji, od toga 20 godina u privatnoj praksi. Usavršavao se u domenu savremene stomatološke protetike i primene kompjuterskih CAD-CAM sistema u cilju estetske nadoknade zuba minimalno invazivnom metodom u najkraćem mogućem vremenskom intervalu.

 „Vaš blistav osmeh je naša briga“

U ordinaciji Živadinović pored srtučne stomatološke usluge možete koristiti i usluge profesionalne korekcije i podmlađivanje kože kao i uvećanje usana hijaluronskim filerima.

fileri HIJALURONSKI FILERI

Hijaluronski fileri predstavljaju hijaluronsku kiselinu u obliku gela, a poznato je da je hiljaluronska kiselina prirodna supstanca koja se nalazi u svakom organizmu, pre svega u koži dajući koži čvrstinu, jedrinu i hidrantnost. Mogu se injektirati u svim regijama lica, a osim lica svoje mesto mogu pronaći i u tretiranju regija na vratu, dekolteu itd. Drugačije se zovu punjači i služe kao  sredstva koja mogu biti potpora kože ili sluzikože, a kojima se vrši popunjavanje praznina do kojih dolazi u koži tokom života i time vrši podlmađivanje i ulepšavanje lica ili povećanje usana.

„Posetite nas i uverite se sami u našu stručnost. Mi ćemo na najbezbolniji način dovesti vaš osmeh do savršenstva.“