Hotel & Restaurant

Na svom putu ka metropoli, grad Niš u svom sadržaju mora da ima u ponudi hotel koji ispunjava sve norme i zahteve savremenog turizma. Takav luksuzan, moderan i elegantan hotel danas krasi centralnu gradsku Voždovu ulicu. Svojim šarmom i profesionalnošću, Hotel New City sa 4 zvezdice, omogućava ugodan boravak i ispunjava sve zahteve svojih posetioca…

Hotel je idealno mesto za sve one koji kako iz turističkih tako i poslovnih razloga posećuju grad Niš. Kapacitet hotela čini 76 soba i apartmana u nekoliko kategorija.

Ljubitelji domaće, ali i internacionalne kuhinje, mogu uzivati u restoranu A la carte, a onima koji borave u Nišu iz poslovnih razloga, na usluzi su i tri konferencijske sale različitih kapaciteta i mogućnosti. Naš sektor prodaje će se maksimalno potruditi da udovolji vašim zahtevima sa ciljem da vaš skup bude organizovan i održan na najuspešniji mogući način a oprema, koja vam stoji na raspolaganju obuhvata: LCD monitore, projektore, platna, DVD uređaj, lap top, wi-fi internet i oprema za simultano prevođenje.

Upravo zbog ovih mogućnosti, ovaj hotel idealan je izbor za organizaciju sastanaka, konferencija, seminara, prezentacija i brojnih kongresa. Kongresni turizam sve je zastupljeniji u Srbiji i predstavlja oblik putovanja u kom glavni motiv nije samo odmor već i prilika da se pojedinac razvija, deli znanja i dolazi do novih poslovnih prilika.

Otmenost i udobnost čine ovaj hotel idealnim za vaše poslovne sastanke a nakon napornog radnog dana možete se opustiti u komfornim, prostranim i udobnim sobama.

Bilo da želite da održite poslovni sastanak, svratite sa kolegama na ručak uz čašu vina ili napravite kratak predah i zasladite se nekom poslasticom iz menija A la Carte restorana, Hotel New City je mesto za vas!

* Vožda Karađorđa 12 *