Resort Hotels

Tami Resort je kongresno-sportski kompleks hotela Tami Residence i Constantinus palace u srcu Niša, izgrađeni po ugledu na svetske hotele sa pet zvezdica. Kao najveći hotelski kompleks na jugu Srbije smešten je na jednom od najlepših vidikovaca grada na svega 2 km od strogog centra sa odličnom povezanošću sa poslovnim jezgrom i ostalim delovima grada.

Tami resort se nalazi u mirnom okruženju grada reflektujući lepotu prirode koja ga okružuje i specifičnost starog carskog Niša. Hoteli pružaju osiguran besplatni parking što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju u oba hotela.

Enterijer oba hotela odiše evropskom elegancijom sa neophodnim primesama tradicije u detaljima koji zaokružuju priču vezanu za lokaciju. Detalji, boje i materijali čine svedenu atmosferu otmenog luksuznog doma koji spaja posao i zadovoljstvo i gostima pruža osećaj kućne atmosfere i prijatnog boravka u Nišu.

Posebna odanost, briga o gostima i vrhunska usluga u svakom domenu posebno odlikuje ove hotele.

Sa više od 110 soba, 3 luksuzna jacuzzi apartmana, 3 senior apartmana, 3 restorana, 1 banket sale, kongresnog centra sa 5 sala, Spa centra sa bazenom i 3 bezbedna parking prostora za više od 100 vozila u krugu hotela, Tami resort predstavlja najveći hotelski kompleks u na jugu Srbije.

* Durmitorska, prilaz 1 *