Ukus čarobne, slatke tajne

Kolači, torte, obični i neobični slatkiši, čokoladni ili puni krema, „Sweet secret“ tajnu slatke radosti širi među Nišlijama.

Ono po čemu je „Sweet secret“ poznat jesu originalni recepti iz čitavog sveta.

Ukusi slatkiša u poslastičari „Sweet secret“ jedinstveni su i razlikuju razlikuju se od ostalih, jer se svi prave po receptima i „domaćem“ načinu iz mesta odakle potiču.

Preporuka je, svakako, da probate originalne italijanske sladolede, čija kremasta struktura i bogatstvo ukusa ne ostavljaju ravnodušnim.

Kada su uvrstili u ponudu odmah je izazvala pažnju, a sada je kolač postao „zaštitni znak“ poslasatičare „Sweet secret“ – TRILEĆE – jedinstveni ukus, čiju punoću i lepotu obezbeđuju ljubav pravljenja na tradicionalan način, tri vrste mleka i nota karamele na vrhu!

Ono što ih zasigurno izdvaja od ostalih ugostitelja je najbolja šampita u gradu, koja nikada ne izlazi iz mode. Takođe u ponudi je i panakota svih vrsta.

A za rođendane, proslave i velike datume, „Sweet secret“ svoju slatku tajnu utkaće u originalno dizajnirane torte, kao i sitne kolače savršene za velika okupljanja.

* Niš, Park Svetog Save 10 *