Ne tražite dalje. Ovde ste uvek dobrodošli.

REGENT KETERING

Regent Ketering je ponosan na hranu i uslugu koju svojim klijentima pruža dugi niz godina. Upišite si i Vi na dugu listu zadovoljnih korisnika. Naše iskustvo i Vaša vizija učiniće da svaki Vaš događaj bude bez greške.

Nudimo Vam kompletnu pomoć pri planiranju i organizaciji koktela, proslava, kao i privatnih i društvenih manifestacija. Ljubazno osoblje, stručna podrška, savršena organizacija i neverovatno ukusna hrana su samo neki od razloga zašto nas trebate angažovati.

U našoj primamljivoj kuhinji su ukusni primerci menija za skup od 10-1000 osoba. Personalizacija keteringa i akcenat na detaljima su ono po čemu ćete poznati Regent Catering. Javite se.

RESTORAN

Želite da proslavite rođendan, diplomu, svadbu, poslovno slavlje ili neki drugi važan događaj? – Ne tražite dalje. Ovde ste uvek dobrodošli.

Ekskluzivni restoran hotela The Regent Club otvorenog je tipa u kome, pored gostiju na noćenju, mogu uživati i ostali ljubitelji vthunskih specijaliteta internacionalne kuhinje, savršenog ambijenta i kvalitetnih vina sa raznih geografskih područija.

Virtuozne kulinarske sposobnosti šefa kuhinje, uigrano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, osmeh hostese koji Vas dočekuje i ispraća je ono zbog čega je odabir našeg restorana pravi izbor.

KAFE

Želite da i dalje uživate u ukusno pripremljenoj kafi i u zimskom periodu kao što ste uživali preko leta u našem kafiću?

Svratite do restorana ,,The Regent Club,, iznenadite svoje najbliže, i uživajte u prijatnom ambijentu uz profesionalno osoblje.

* Niš, Generala Milojka Le[janina 7a *