Neka niški splav Porto Nuovo bude Vaš izbor za mir i uživanje!

Niš. Prestonica juga prepoznatljiva po reci Nišavi, tvrđavi i keju, destinacija brojnih turista ali i dragih Nišlija koji šetaju Konstantinovim rodnim gradom.

U srcu Niša, na jednoj od najatraktivnijih lokacija, u samom centru  grada nalazi se i jedini niški splav – Porto Nuovo. Porto Nuovo je jedinstveno mesto za odmor u svako doba dana, od prve jutarnje kafe pa do najlepših zalazaka sunca.

U prijatnom ambijentu splava, dočekaće vas ljubazno osoblje kao i raznovrsna ponuda kafa, osvežavajućih bezalkoholnih i alkoholnih pića kao i specijaliteti internacionalne kuhinje.

Posebno bismo istakli ponudu biznis doručka – kombinaciju omiljenih jela za doručak i kafe po izboru ili čajem po specijalnoj ceni.

Da dan započnete nasmejani i puni energije pomoći će vam ponuda splava Porto Nuovo koja obuhvata razne vrste omleta, tosteva i pancerota.

Nakon završenog radnog dana svratite na neki od specijaliteta splava, na najkvalitetniji biftek ili  neprevaziđeni burger, a kao dezert izdvajaju se čuvene američke palačinke i naš novi kolac – Chef desert!

Splav Porto Nuovo je savršen izbor za Vaše proslave, poslovne večere, bankete i tim bilding sastanke.

Za kraj napornog dana ili radne nedelje preporučujemo da se opustite uz čašu dobrog vina ili koktel i uživate u zvucima najbolje akustike.

Neka niški splav Porto Nuovo bude Vaš izbor za mir i uživanje!

Milica Đurić

* Niš, Kej 29. decembar *