Mesto spajanja i susreta

The Hub je club koji će trajati, koji će biti upisan kako u imenicima svih koji nešto znače u našem gradu da bi rezervisali svoje stolove, tako i u turističkim itinererima kao tačka koju ne smete zaobići kada posetite Niš.

Jedinstveno mesto koje karakteriše sofisticirana atmosfera, odabrani ukusi i mirisi, jazz-funk-soul-house-lounge-chill zvuci, lagani razgovori i nasmejana lica.

Sa naših gramofona dolaze najbolji DJ setovi. Na stageu sviraju vrhunski bendovi. Gostima raspoloženje podižu stand up komičari na redovnim mesečnim sesijama. Mi smo pub u kome se piju samo odabrana premium piva. Mi smo club u kome se đuska opušteno uz koktele. Restoran čija kreativna fusion kuhinja zaokružuje buke vrhunskih vina u skladnu celinu.

”Čvorište” i odredišna tačka gradskih urbanih vibracija kako i dolikuje mestu iznad čijeg ulaza svetli natpis ”The Hub”, odnosno mesto spajanja i susreta kako mu samo ime kaže i znači, gde svi dolaze po svoju dozu dobrog provoda i odlaze nasmejani i puni pozitivne energije.

* Niš, Generala Tranijea 1 *