Ljubav u svakom zalogaju

Uvoz ribe i morskih polodova iz svih krajeva sveta, konfekcioniranje i pakovanje ribe, prerađevina od ribe i morskih plodova, kao i disktribucija pod sopstvenim brendom do kupaca, predstavlja osnovu višegodišnjeg uspešnog poslovanja u regionu.

Naši proizvodi su na tržištu prepoznatljivi pod nazivom „Ocean Fish“ i „Sea & River Fish“.

Dinamičkim razvojem, proizvodnjom kvalitetnih i po potrošače bezbednih proizvoda, po najvišim standardima i zahtevima svih kategorija potrošača, uz moderan maketinški nastup na tržištu, “Lovo promet“ želi da postane međunarodno prepoznatljiv lider u distribuciji ribe i prerađevina od ribe i morskih plodova.
Darovi mora na Vašem stolu!

Lovopromet uvozi ribu iz Argentine, Urugvaja, Čilea, SAD, Kanade, Tajlanda, Vijetnama, Maroka, Španije, Norveške, Irske, Poljske, Nemačke, Holandije, Danske, Italije, Grčke.

Pored ovako široke lepeze proizvoda od ribe i morskih proizvoda, u skladu sa potrebama tržišta, Lovopromet od 2002. godine uvozi i konzerviranu tunjevinu, skušu i sardine, a sve pod svojim brendom Ocean Fish.

Asortiman proizvoda proširen je na smrznuto i konzervirano povrće, voće, pomfrit, zamrznuto pecivo i piletinu. Pored trgovinske delatnosti organizovano je i konfekcioniranje i pakovanje ribe.

Lovopromet je razvio i maloprodajne mreže-ribarnica, širom Srbije. Da bi potrošači i kupci, ali i svi poslovni partneri bili sigurni u kvalitet i bezbednost proizvoda i u posvećenost poslu preduzeće je uvelo Sistem menadzmenta kvalitetom prema zahtevima svih standarda i Sistem menadzmenta bezbednošću proizvoda.

2009.godine dostignut je nivo prodaje od 2500 tona sa tendecijom stalnog rasta. To je nametnulo potrebu za izgradnjom savremene hladnjače, sa skladišnim kapacitetima od 2500 tona i statičnim tunelom kapaciteta 10 tona na dan, što je otvorilo mogućnost da se dugogodišnja saradnja sa najvećim svetskim proizvodjačima ribe i proizvoda od ribe, proširi otvaranjem distributivnog centra za Balkan. Na taj način otvorene su nove mogucnosti u poslovanju i za druge delatnosti, kao što je otkup i prerada voća i povrća, šumskih plodova itd.

Sa razvojem firme došlo je do povećanja broja zaposlenih, tako da danas Lovopromet ima 60 zaposlenih. Lovopromet ima viziju da uz dinamički razvoj, proizvodnjim kvalitetnih proizvoda po najvišim standardima, uz moderan marketinški nastup na tržištu postane medjunarodno prepoznatljiv lider u distribucijom ribe i preradjevina od ribe i morskih plodova. Proizvodi Lovoprometa na tržištu su prepoznatljivi pod nazivom ”Ocean Fish”

* Niš, Čamurlijski put bb *