Kozmetički preparati: Fitogal, Pavlogal, Eliot...

Proizvodni program DCP HEMIGAL-a sačinjavaju: 

  • Proizvodi za negu nežne i osetljive kože novorođenčadi i dece;
  • Proizvodi za negu i kondicioniranje kože lica i tela;
  • Proizvodi za negu, čišćenje, kondicioniranje i oblikovanje kose;
  • Fitopreparati sa anticelulitnim svojstvima, za oblikovanje tela;
  • Preparati za depilaciju 

Priča o nastanku DCP-HEMIGAL-a počinje 1995-te i pomalo podseća na savremenu poslovnu bajku: osnivač i vlasnik Živorad Denić je, sa još dvoje zaposlenih, počeo sa radom u malom iznajmljenom prostoru u Leskovcu.

Tokom godina kompanija se kontinuirano razvijala, držeći se bazičnih principa uspeha: praćenje trendova svetskog i srpskog kozmetičkog tržišta, odsustvo kopromisa u pogledu kvaliteta proizvoda, stroga interna kontrola izrade, efikasan transport proizvoda do kupaca, samo neki su od postulata kompanije DCP Hemigal.

DCP HEMIGAL je do juna 2006. godine obavljao svoju delatnost na više iznajmljenih lokacija u Leskovcu. Od onda, kompletna proizvodnja, laboratorije za razvoj i kontrolu kvaliteta i magacini objedinjeni su u novom objektu koji je projektovan tako da zadovolji zahteve dobre proizvođačke prakse u proizvodnji kozmetike.

Radeći postepeno i strpljivo uspeli smo da razvijemo veoma široku paletu proizvoda koji su aranžirani u kolekcije: Pavlogal, Fitogal, Ina Bella, Eliot, Abbronzare. Široko smo zastupljeni na srpskom tržištu, ali i na tržištima susednih zemalja.

Sigurno je da danas,, 25 godina kasnije, sa skoro 130 upošljenika i kvalitetom koji posedujemo možemo biti ponosni. Lojalnost i zadovoljstvo korisnika naših preparata, kruna su našeg poslovanja i postojanja.

* Leskovac, Tekstilna 97 *