Tamo gde je NAIS osnovan je Dr VAIS

Rimljani su veliku pažnju polagali na telesno zdravlje i lepotu. “Gde mi stadosmo vi produžite” rekoše Rimljani i napustiše NAIS znajući da će štafetu lepote i zdravlja preuzeti Dr VAIS.

Za 30 godina iskustva ne bi bile dovoljne tri knjige. Suština može stati u nekoliko reči: LJUBAV, RAD, VOLJA I ZAHVALNOST.

Tata je umro pre 30 godina, ne dočekavši da mu se bar jedna ćerka zaposli. Sećam se tihog maminog: „Kamenorezac je rekao da je red da doktor Aca ima spomenik od crnog mermera, ali mi za to nemamo novca.“ Ogorčena i nemoćna obećala sam joj da će tata imati najlepši spomenik na svetu – njegov spomenik bicu JA.

Od tada pažljivo biram svaku sliku svog života. “Biljke” koje sadim u svom dvorištu kako privatnom tako i poslovnom, negujem, volim i pomažem da se razviju, sazru i daju svoje plodove u bašti Dr VAIS

V – Vesna
A – Aleksandar (ime mog oca i mog sina)
I – Ignjatovic (prezime mog oca i moje devojačko)
S – prezime mog sina

Salon lepote Aleksandra” rođen je na tatin rođendan 15.08. pre tačno 30 godina. Vremenom je prerastao u međunarodnu kompaniju “Dr VAIS”, sa centrima estetske medicine u Beogradu, Nišu i Skoplju, sa planovima za pozicioniranje u svetski poznate brendove zdravlja i lepote.

Zahvalna sam svima koji su mi bili podrška u proteklih 30 godina: tati na nebu, mami na zemlji, sestri, sinu, familiji, prijateljima, saradnicima sa kojima okopavam predivnu baštu oko spomenika Dr VAIS, a posebno klijentima i pacijentima, koji nam ukazuju poverenje već 30 godina i omogućavaju da procvetamo radeći ono što volimo.

“Dr VAIS” rešava:

  • probleme sa KOSOM
  • probleme sa KOŽOM
  • probleme sa NOKTIMA
* Niš, Branka Krsmanovića 43 *