Specijalistička dermatovenerološka ordinacija

“Dermatologija se mnogo promenila i stalno napreduje, a moja želja je da pacijentima pružimo najbolji tretman i zato je važno da nega kože, briga o nečijoj koži prati svetske trendove.” prof. dr Ivana Binić.

ZAŠTO IZABRATI PRODERMU?

PRODERMA stvara najbolje uslove za prevenciju, lečenje i rešavanje estetskih problema vaše kože.

PRODERMA raspolaže sa najsavremenijom opremom i pozicionira se u sam vrh klinika iz ove oblasti u ovom delu Srbije, a i šire.

Stručnost osoblja na čelu sa prof. dr Ivanom Binić postavlja PRODERMU u red klinika sa najvećim autoritetom iz oblasti dermatovenerologije u Srbiji i regionu.

Klinika je osnovana 2012. godine i nalazi se na idealnom mestu u gradu, izolovana od gradske gužve i buke, saobraćajno pristupna i nadomak centralnog gradskog jezgra uz radno vreme prilagodljivo korisnicima usluga koje nudi PRODERMA.

Ovo su samo neke od usluga koje nudimo: fotofinder mapiranje, uklanjanje benignih izraslina radiotalasima, digitalna dermoskopija, laserska epilacija žena i muškaraca, alergološko epikutano testiranje, biopsija kože, hemijski piling, tretman hiperpigmentacije, tretman hidratacije, lipoliza, lifting…

DOBRODOŠLI U KLINIKU SA POTPISOM

* Niš, Durmitorska, prilaz 1 *