Programi za učenje engleskog i nemačkog jezika za decu i odrasle

Oxford Centar osnovao je 1991. godine tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u nastavi engleskog jezika.
Škola stranih jezika u Beogradu počela je sa radom 1992. godine, a 1996. godine otvoren je i centar u Nišu. Od osnivanja do danas, poverenje nam je ukazalo preko 30.000 polaznika.

Profesori škole Oxford Centar su diplomirani filolozi i uključeni su u posebne programe obuke iz oblasti metodologije nastave jezika u organizaciji Oxford Centra i drugih institucija koje organizuju seminare kod nas i u svetu.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, stručni tim Oxford Centra osmislio je niz uspešnih programa za učenje engleskog i nemačkog jezika za decu i odrasle, na svim nivoima. Svi programi su usklađeni sa zahtevima CEFR-a.

Škola Oxford Centar je dugogodišnji saradnik British Council-a, i od 2010. godine član Addvantage programa za škole jezika.

Visok kvalitet i usklađenost programa i nivoa sa evropskim standardima potvrđen je 1996. godine kada je škola Oxford Centar akreditovana od strane Univerziteta u Oksfordu, jednog od osnivača poznate britanske asocijacije priznatih jezičkih škola ARELS.

Oxford Centar poseduje i svoju knjižaru, te se u nastavi koriste odabrani originalni udžbenici i nastavni materijal stranih izdavačkih kuća.

Knjižara Oxford Centar je prva privatna specijalizovana knjižara strane knjige kod nas. Ponudu naše knjižare čini bogat izbor ELT programa poznatih britanskih izdavača za učenje i nastavu engleskog jezika, kao i stručne konsultacije o nastavnom materijalu i programima.

Knjižara Oxford Centar od 1996. godine redovno učestvuje na sajmovima u Srbiji.

Od 1996. godine Oxford Centar je organizovao veliki broj seminara za stručno usavršavanje nastavnika engleskog jezika, samostalno ili u saradnji sa Britanskim Savetom i udruženjem ELTA. Od školske 2007/08. godine seminari Oxford Centra su i akreditovani od strane Ministarstva prosvete RS.

Beograd – Dobračina 27
tel. 011/263-1021

* Niš, Sinđelićev trg 1/6 *