Poslovni softver - Prijatelj Vašeg biznisa

Logik je firma koja se bavi razvojem poslovnog softvera za potrebe poslovanja malih i srednjih preduzeća. Na tržištu smo prisutni od 2003. godine, a danas brojimo 30 zaposlenih i dve kancelarije koje su locirane u Nišu i Beogradu.

Ono što Logik izdvaja od drugih je jak tim tehničke podrške i briga o klijentima, a preko 3000 zadovoljnih korisnika dosta govori o kvalitetu softvera i usluge koju nudimo.

Logik nudi modularna rešenja koja su jednostavna za upotrebu i nadogradnju prema zahtevima klijenta. Kroz naš softver podržan je rad kompanija različitih delatnosti, koje poslovni softver koriste kako bi uspešno ispratile svoje proslovne procese kao što su: proizvodnja, maloprodaja, veleprodaja, magacinsko poslovanje, uvoz i izvoz, knjigovodstvo, obračun zarada, evidencija osnovnih sredstava, servis, ugostiteljstvo, hotelijerstvo, fitnes, profesionalni upravnici, evidencija radnog vremena itd.

Tri proizvoda koja predstavljaju osnovu našeg poslovanja su:

  • Logik Firma
  • Logik Kasa
  • Logik Mobi

Ono po čemu smo prepoznatljivi i šta nas izdvaja od drugih jeste to da imamo najbrojniju tehničku podršku koja je dostupna 24/7.

Naša misija je da optimizujemo poslovne procese uz pomoć velikog znanja, iskustva i posvećenosti, a naša vizija je da budemo regionalni lider u razvoju i implementaciji poslovnog softvera za mala i srednja preduzeća.

* Niš, Naučno tehnološki park *