Izrada i održavanje WEB sajtova
Stvaramo iskustva

Stvaramo iskustva koja su atraktivna, jednostavna za upotrebu i donose rezultate za vašu kompaniju. Mi nismo „samo još jedna agencija za veb razvoj“. Snažni smo u korporativnom brendiranju i veb dizajnu, ali smo zaista usredsređeni na to da vas vaša publika uoči … vas i vaše poslovanje.

Pitamo, slušamo i razumemo

Svaki projekat veb razvoja započinjemo sticanjem uvida i razumevanja ko ste, šta radite i zašto to radite. Ovo nam pomaže da kreiramo strateška rešenja za veb dizajn koja prenose prave poruke i izražavaju vaš jedinstveni identitet brenda. Sarađujemo sa našim klijentima – dobar dizajn ne dolazi u trenutku inspiracije. To je zajednički proces koji zahteva strpljenje, iskustvo i komunikaciju. Uključujemo naše klijente na svakom koraku, uključujući povratne informacije u svakoj fazi dok dizajn ne bude finaliziran. 

Brzi rezultati

Ako ste poput većine ljudi, nakon što ste se odlučili da napravite veb stranicu, to želite SADA! Budući da smo kompanija za dizajn veb stranica sa kompletnom uslugom, možemo pojednostaviti proces. Brzo ćemo vas povezati na mrežu, obično za nekoliko nedelja, ponekad i dana, u zavisnosti od složenosti vaše veb stranice.

U roku

Utvrđujemo opseg projekta za veb razvoj, kreiramo budžet i vremenski okvir, a kada se oni odobre, pridržavamo ih se. Samo da bismo bili sigurni, vršimo nedeljne provere statusa napretka i rokova kako bismo sve – uključujući vas – održali na putu dobrog finalnog rezultata.

Konkurentne cene

Nudimo veb dizajn, veb razvoj, korporativno brendiranje, mrežni marketing, veb hosting i razvoj veb aplikacija po fer tržišnim cenama sa bržim prilagođavanjem od većine drugih kompanija za veb dizajn. To je funkcija našeg internog skupa veština i sposobnosti da se tehnologija iskoristi da zadovolji širok spektar zahteva; sjajni smo u onome što radimo, a naša efikasnost nam omogućava da svoj posao cenimo konkurentno.

Mali ali stručan tim

Imamo desetogdišnje iskustvo. Naš tim je mali, okretan i fokusiran na vas. Vaš projekat ima vodećeg dizajnera koji dobija podršku od menadžera projekata, veb dizajnera, stručnjaka za upotrebljivost i jednog ili više programera.

Ozbiljno obavljamo svoj posao

Od direktora do ostalih članova tima, svi zajedno radimo na projektima izrade veb stranica. Ista lica ćete videti od prvog „Zdravo!“ do završetka projekta. Preuzimamo samo projekte koji odgovaraju veštinama u kojima smo odlični.

Internet marketing

Najlepša veb lokacija na svetu je beskorisna ako je niko ne poseti. Veoma mali broj dizajnera veb stranica se bavi pretraživačima, a to je greška. Najjednostavnije i najisplativije sredstvo za generiranje prometa je učiniti vašu veb stranicu privlačnom pretraživačima. Koristimo sofisticirane tehnike mrežnog marketinga i dokazane SEO strategije kako bismo osigurali visoko rangiranje na glavnim pretraživačima za vaše ključne reči.

* Niš, Prvomajska 2, lokal 1 *