Izrada, dizajniranje i održavanje WEB sajtova

Jakov Smart Solutions je IT kompanija sa sedištem u gradu Nišu, centru Jugoistočne Srbije. Naš tim sačinjavaju iskusni profesionalci koji su udružili snage kako bi oblikovali Vašu pametnu budućnost. Naš cilj je da povežemo ljude koji vole tehnologiju, jer čvrsto verujemo da tehnologija pripada svima i ne poznaje granice.

Za manje od godinu dana u IT industriji imali smo priliku da pomognemo nekolicini kompanija da razviju svoje poslovanje kao pametno i održivo, koristeći prednosti najnovijih informacionih tehnologija.

Neverovatne stvari se mogu postići ako se povežete i igrate pametno. Dakle, ako ste se zaglavili na nekom projektu, imate ideju ali ne znate kako da je sprovedete u delo, ili vam je samo potreban savet kako da unapredite svoje poslovanje u digitalnom okruženju, slobodno nas kontaktirajte.

Softverska rešenja

Pored gotovih rešenja, mi nudimo i kreiranje potpuno novog softvera, kako bi se zadovoljile specifične potrebe Vašeg poslovanja. 

Veb razvoj

Mi kreiramo, pravimo i održavamo fantastične veb stranice. Naše usluge uključuju veb programiranje, veb objavljivanje i upravljanje bazama podataka. 

Veb dizajn

Moćan veb sajt zavisi od moćnog dizajna. Naše usluge obuhvataju UI i UX rešenja, kreiranje sadržaja i grafički dizajn.

Digitalni marketing

SEO, SEM, SMM? Ne brinite zbog tih skraćenica. Upravljaćemo njima da poboljšamo prisustvo Vašeg poslovanja na mreži.

* Niš, Bulevar Nemanjića 25, Zona III, lokal 108 *