HTZ oprema - Jer i najhrabrijima potrebna zaštita

Adekvatna lična zaštita u radnom okruženju i na samom radnom mestu predstavlja važan deo u izgradnji samopouzdanja i sigurnosti radnika, što samo po sebi poboljšava produktivnost.

Patrol PM doo je inovativna firma iz Niša koja nudi veliki izbor radne i zaštitne odeće, obuće i opreme koja pruža sigurnost i udobnost na radnom mestu. Osnovana je 1. Juna 2002. godine u Nišu i već 18 godina jedna je od vodećih firmi ove delatnosti na području centralne i jugoistočne Srbije.

Kvalitet proizvoda i visok stepen satisfakcije kupaca su osnovni ciljevi naše firme. Ističemo se u praćenju trendova u oblasti savremene modne odeće (odeća i prateća oprema za hotele, ekskluzivne restorane i sl.) i medicinskih uniformi, odeće za obezbedjenja, visokozaštitne odeće (radna odela za električare, vatrogasce, rudare, rad na visini i sl.), dok moderan dizajn i najkvalitetniji materijali čine naše proizvode prepoznatljivim na tržištu.

Veliki izbor zaštitne opreme i radnih odela, kao i potpun prateći asortiman proizvoda, od rukavica i kaciga do zaštitnih naočara izdvaja nas od konkurenata. O kvalitetu i stepenu zadovoljstva govore mnogi naši dugogodišnji kupci.

Dobro poznavanje tržišta, pouzdan i iskusan tim, široka rasprostranjenost naših proizvoda za sve delatnosti, najsavremenija oprema u procesu proizvodnje, materijali koji su prošli laboratorijska ispitivanja – samo su deo naše ponude.

Patrol PM doo poseduje važeće sertifikate o sistemu upravljanja zaštitom životne sredine SRPS ISO 14001, o sistemu menadzmenta kvalitetom SRPS ISO 9001 i o sistemu upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu SRPS OHSAS 18001, koji garantuju kvalitet namenske HTZ opreme koju naša firma proizvodi.

* Niš, Gordane Todorović 15 *