Gaming oprema i servis

Godine 2006. otvorena je maloprodaja “GAME BOX”, gde se vrši servisiranje računara, konzola za igru i prateće opreme, kao i reparacija i instalacija sistema, eliminacija virusa, razna podešavanja windows sistema i druge usluge. Naši serviseri uspešno vrše umrežavanje i administriranje računarskih mreža, a može se i ugovoriti održavanje mreža i sistema na lokaciji klijenta na mesečnom ili godišnjem nivou.

Pri kupovini računara ne morate se ograničiti na postojeće, već sklopljene konfiguracije. U skladu sa Vašim potrebama kod nas možete sklopiti računar od komponenti po želji

Vi birate, mi realizujemo.

U “GAME BOX”-u možete na jednom mestu naći svu potrebnu i nepotrebnu gaming opremu za računare i konzole, SONY PlayStation, XBOX 360, NINTENDO, prateću opremu i originalne igre, računare i komponente, rezervne delove. . . .

Za sve konzole je obezbeđen servis.

Imamo veliki izbor gamepadova, volana, miševa, tastatura, slušalica, zvučnika – 2.0 i 2.1 sistema, . . . Uz laptopove vodećih svetskih brendova, sa lagera ili po narudžbini, nudimo i torbe i rančeve raznih veličina i dezena, kao i pouzdane kulere za dug i pouzdan rad Vašeg notebook–a, aširoka paleta tablet računara koje možete obući u jednobojne ili šarene futrole i torbice stoji Vam na raspolaganju.

Mogućnost kupovine na rate, čekovima, kreditnom karticom, brzi krediti, administrativnom zabranom, a tu su i gotovinski popusti i druge pogodnosti.

Ukoliko ste daleko ili niste u mogućnosti da dođete do nas, i dalje možete kupovati proizvode iz naše ponude, preko webshop–a, kao anoniman kupac ili kao registrovani član uz razne dodatne pogodnosti.

* Niš, Cara Dušana 47 *