Agencija za posredovanje u prometu nekretnina

Agencija Bulevar nekretnine pozicionirana je kao jedna od liderskih agencija za posredovanje u prometu nekretnina. Kao agencija koja pokreće promene, vođena vizijom osnivača, i permanentnom željom za uspehom od strane celog tima, ubrzo je stekla integritet na tržištu. Zahvaljujući svemu tome, ali i činjenici da kontinuirano raste, u potpunosti je opravdan epitet najbolje agencije nekretnina u nišavskom regionu.

Kada su počinjali, znali su da se uspeh ne događa slučajno, zato su uložili sve svoje talente, resurse, entuzijazam, marljiv rad i volju da se učini prvi korak. Nakon toga, nizali su se izazov za izazovom, pobeda za pobedom.

Konstantno ulaganje u rad i modernizaciju, Bulevar nekretnine doprinose održanju zajednice u kojoj posluju, što ih je dovelo do toga da postanu standard, merilo kvaliteta i profesionalnosti. Važna komponenta njihovog poslovanja je poverenje koje grade otvorenim pristupom i komunikacijom, odgovornost prema vrednostima koje im se poveravaju, kao i brz i predan pristup izazovima s kojima se susreću njihovi klijenti.

Itekako svesni da posluju u vreme kada je komunikacija digitalizovana, ponosno ističu da su za uspeh agencije zaslužni njihovi agenti, iskusni tim stručnjaka, koji spremno odgovaraju na svaki zadatak. Uz međusobno poštovanje, uče iz iskustava drugih, rastu i razvijaju se kao tim.

Proaktivnost i energičnost čine njihov stav pozitivnim. Ponosni na svoju kompetentnost, iskrenost i odvažnost, svakodnevno teže izvrsnosti. Osluškuju i razumeju potrebe svojih klijenata. Beskompromisno ispunjavaju data obećanja, a briga i o najsitnijem detalju čini sve što rade znatno boljim.

Njihova tajna se krije u tome da su znali da ako žele da ostvare svoju misiju i viziju, moraju da veruju i vole to što rade. Zato su i uspeli.

* Niš, Trg kralja Aleksandra 2a/M15 *
,

THE REGENT CLUB

Grad za uživanje i dobar provod
,

MESEČEV KONAK

Moderan i tradicionalan smeštaj
, ,

JAKOV SMART SOLUTIONS

Izrada, održavanje i dizajn WEB sajtova
, , ,

MILENIJUM M18

Agencija za knjigovostvene poslove i obradu podataka

ORAČ

Grad meraka i dobrih domaćina
, ,

LOVOPROMET

Ljubav u svakom zalogaju - darovi mora na Vašem stolu!