FLUOELEKTRO

We create future of the light

Fluoelektro je kompanija iz Srbije, sa sedištem u Nišu. Osnovano je 2005. godine sa vizijom poslovanja „Neka ceo svet sija“ kao mala kompanija koja se borila sa izazovima vremena, tehnološkim napretkom i poboljšanjem proizvoda i usluga.

Na samom početku poslovanje se zasnivalo na veleprodaji osvetljenja i elektro materijala na lokalnom tržištu, danas poseduje sopstveni brend, projektni biro i predstavlja sve vodeće brendove u oblasti osvetljenja i elektro materijala. Lider u oblasti osvetljenja, izvoznik, uvoznici, konstruktivni partneri i dobavljači najkvalitetnijih rešenja na polju osvetljenja, energetike i instalacija.

Kvalitet poslovanja, brzina pružanja usluga i kreditna sposobnost glavni su faktori održivosti i stabilnosti kompanije, Fluoelektro je prepoznao potrebe tržišta i tokom vremena standardizovao svoje poslovanje, uvodeći standarde ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 a finansijske institucije su isto potvrdile kvalitet poslovanja dodeljući im bonitetnu ocenu AAA koja predstavlja dobar poslovni i kreditni rejtig kompanije.

Sa više od 11.000 proizvoda na jednom mestu, možete dobiti kompletan asortiman proizvoda koji su vam potrebni, a politika zaliha olakšava rokove isporuke i zadovoljava sve vaše potrebe čak istog dana. Veliki salon sa svim izloženim predmetima predstavlja zadovoljstvo za vaša čula, a ljubazan prodajni tim predstaviće vam sve tehničke karakteristike ovih proizvoda.

Projektni biro će izvršiti fotometrijski proračun, bilo da se radi o stambenom, komercijalnom ili javnom, fotometrijski proračun unutrašnje ili spoljne rasvete i 3D video animaciju ili 3D vizualizaciju prema vašoj želji i zahtevu. Ako imate posebne zahteve, razvojni tim će kreirati proizvod upravo za vas.

  • unutrašnje, spoljne i fasadne svetiljke
  • novogodišnja profesionalna rasveta
  • proizvodi za električne instalacije
  • kablovi i dodatna oprema…
* Niš, Dimitrija Tucovića 31 *
, ,

BROS AUTO

Ovlašćeni diler i servis za Audi i VolksWagen, farbarsko-limarska radionica

OLIO

Grad meraka i dobrih domaćina
, , ,

PINGVIN SLAVICA

Oprema za grejanje - povoljne cene i vrhunski kvalitet
, , ,

DR MAJA RADOVIĆ

Stomatološka ordinacija i zubotehnička laboratorija
, , ,

DIJAMANT

Dijamantsko sečenje, bušenje i razbijanje betona
, , ,

DR VAIS

Internistička ordinacija: kompletan kolor dopler, ultrazvučna dijagnostika, kompletna laboratorijska dijagnostika, kućno lečenje internista.