Čišćenje objekata

Početkom 2008. odlaskom u vojnu penziju došao sam na ideju da otvorim radnju za čišćenje objekata. Кonkurencija u gradu Nišu nije bila jaka. Imajući veliku volju da napravimo firmu koja će biti za primer u ovom gradu.

Dana 16.04.2008. godine dobijam od APR-a rešenje i odmah krećem u posao. Obzirom da nisam imao radnike sam krećem da svoje ponude nosim predsednicima kućnih saveta, nudeći svoje usluge. Mnogo kilometara je pređeno obilazeći zgrade, i poslovne prostore i trud se isplatio.

Već krajem 2008. imali smo desetak zgrada u stalnom održavanju i par poslovnih prostora. Iz godinu u godinu posao se uvećavao a moja želja da napravimo firmu za primer nije prestajala. Te 2008. priključuje se i moj sin Marko i postajemo prava porodična firma.

Posle par godina rada kupujemo prvu mašinu pa pranje podova i dolazimo na ideju da proširimo paletu naših usluga u oblasti održavanja stanova, stambenih zgrada i poslovnih prostora. Nabavkom mašina za dubinsko pranje nameštaja 2009. počinjemo sa dubinskim pranjem nameštaja, tepiha, itisona i automobila. Vrlo brzo smo usvojili tehnologiju rada i upotrebu hemijskih sredstava za ovu oblast rada.

I dalje ne prestajemo sa proširivanjem svojih usluga tako da se 2010. ukazuje potreba za održavanjem prostora ispred stambenih objekata i poslovnih prostora, pa smo počeli sa održavanjem travnAtih površina i živih ograda. Od 2015. dobijamo zahteve za generalna čišćenja velikih objekata kao što su hotel Ambasador, novi klinički centar i td.

Ideja o proširenju usluga nas i danas nije napustila tako da i sada radimo na modernizaciji i iznalaženju novih mogućnosti za proširenje usluga.

Značajno je reći da smo 2019. Godine konkurisali i dobili standarde ISO 9001 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM što nas svrstava u red ozbiljnih firmi.

Danas održavamo veliki broj stambenih zgrada, poslovnih prostora, hotela, lokala…….i važimo za firmu od poverenja.

* Niš, Gen. Milojka Lešjanina 52 *
, ,

ADVER CITY

Outdoor advertising - mreža reklamnih panoa tipa billboard, city light i megaboard, raspoređenih u nekoliko gradova...

MRAK

Grad meraka i dobrih domaćina
,

PORTO NUOVO

Grad za uživanje i dobar provod