Prodajno-servisni centar Volkswagen putničkih i privrednih vozila

“Bros Auto”  je ovlašćeni prodajni i servisni centar za vozila marke VW i Audi iz Niša i posluje u sistemu generalnog zastupnika za Srbiju Porsche SCG.

Više od deset godina Bros Auto na najvišem nivou predstavlja brendove koje zastupa, a siguran pokazatelj toga su zadovoljni korisnici servisa i vlasnici vozila koji ostaju verni VW i Audiju. Uspeh je postignut sa posebnom pažnjom na kvalitet usluge i odnos prema klijentima a pre svega kvalifikovanim stručnim kadrom koji se konstatno unapređuje obaveznim obukama po najvišim VW i Audi standardima.

Bros Auto konstatno vodi računa o svojim korisnicima, pa su tako vozačima uvek dostupne promotivne akcije servisiranja u zavisnosti od modela i starosti vozila.

Pored akcija servisiranja u ponudi prodaje novih vozila uvek su dostupne posebne pogodnosti finansiranja kao i akcijske cene novih vozila.

LIMARSKO-FARBARSKA RADIONICA

U sklopu preduzeća, posluje i limarsko-farbarska radionica, koja je opremljena najmodernijim aparatima. Sve usluge obavljaju se u skladu sa smernicama proizvođača marki koje zastupamo. Konstantan razvoj, permanentno usavršavanje zapošljenih i praćenje modernih trendova, doveli su Bros Auto na poziciju regionalnog lidera u oblasti auto industrije.

* Niš, Dimitrija Tucovića 185 *

, , ,

DR NADICA VUČIĆ

Bez bola do osmeha iz snova – Stomatološka poliklinika dr Nadica Vučić
,

PORTO NUOVO

Grad za uživanje i dobar provod
, , ,

PINGVIN SLAVICA

Oprema za grejanje - povoljne cene i vrhunski kvalitet
, ,

JOTEL

Digitalna TV, optički internet i fiksna telefonija
, ,

BROS AUTO

Ovlašćeni diler i servis za Audi i VolksWagen, farbarsko-limarska radionica
, ,

YUMIS

Prijatelj Vaše kuhinje - tradicionalni ukusa juga i čitave Srbije.