SMEŠTAJNI KAPACITETI

Vrhunska hotelijerska ponuda i usluga u skladu sa svetskim standardima
* * *

HOTELIJERSTVO

Južnjačko gostoprimstvo je poznato u Srbiji i u svetu, a neki put čak možemo da čujemo sintagmu „agresivno“ južnjačko gostoprimstvo.

Možda zbog naše prevelke želje da svakog ko dođe ugostimo tako da se ne oseća kao gost već kao da je kod svoje kuće. I možemo slobodno da kažemo da smo uspešni u toj nameri s obzirom na sve veći broj turista koji posećuju naš grad i rado mu se vraćaju kada god za to imaju prilike.

Prema podacima Turističke ogranizacije Niša, Niš konstantno beleži rast broja turista, čemu pogoduje razvoj aerodroma “Konstantin veliki” i sve veći broj letova ka evropskim gradovima.

* * *

SVETSKI NIVO UZ TRADICIONALNO GOSTOPRIMSTVO

Da bismo išli uz korak sa interesovanjem za „Carski grad“, osim topline i dobrog raspoloženja koji dočekuju svakog ko dodje, sada se već možem pohvaliti sa vrhunskom hotelijerskom ponudom i uslugom u skladu sa svetskim standardima. U današnje vreme da biste postigli visok nivo kvaliteta hotelskih usluga, organizacija rada mora da se temelji na saradnji, timskom radu i naravno zahtevima i željama gostiju. Dobra usluga u hotelijerstvu je rezultat dobre organizacije kojom se niški hoteli itekako mogu pohvaliti, ali i srdačnosti koja je možda presudan kriterijum za dugoročnu ocenu kvaliteta usluge.

Težnja niških vlasnika i menadžera hotela je da pruže uslugu koja je na svetskom nivou, uz naše tradicionalno gostoprimstvo. Sudeći po komentarima zadovoljnih gostiju a i Nišlija koji počinju da prate kulturu evropskih prestonica i sve češće odlaze u hotele na ručkove ili relaksaciju, to im ide od ruke.

Na veliko zadovoljsto Nišlija i njegovih gostiju niški hotel „Ambasador“ po kome je naš grad dugo bio prepoznatljiv u potpuno novom ruhu krenuo je sa radom. Takođe se radi na renoviranju starog niškog hotela „Park“ koji je sagrađen davne 1936. godine.


 

OBAVEZNO POSETITE