Reč autora

Drage moje Nišlije meraklije

Putovao sam u mnoge gradove, obišao mnoga mesta… Nigde nisam doživeo tako savršen spoj modernog grada, u kome se u svakom uglu oseća duh tradicije.

Moj grad, po legendi “Vilin grad”.

Legenda kaže da je grad toliko lep i značajan pa su svi osvajači za njim čeznuli.

Neretko je grad u potpunosti bivao rušen, ali mu je uvek iznova vraćana lepota kao da su ga vile iz temelja gradile. Tako je Niš božanskom magijom dobijao snažne zidine, visoke kule, romantične kuće, ulice i trgove, mostove…

A ljudi, to je ono najvrednije što moj grad ima. Niška ljubaznost, gosto-primljivost, srdačnost, retko gde se sreće. I upravo zato su Nišlije meraklije. Dobar provod, hrana i piće životna je filozofija stanovnika ovog grada.

Dobar provod, hrana i piće životna je filozofija stanovnika ovog grada.

Oliver Paunović, producent

Više od 20 godina lavovski se borim da naš Niš predstavim u najboljem svetlu u očima drugih, da očuvam naše kulturno nasleđe, tradiciju, i da sačuvam simbole grada na Nišavi od zaborava.

I ova prezentacija je deo te moje misije. Osetićete duh carskog grada koji se nalazi na raskršću puteva koji spaja Evropu i Aziju. Naš Niš je sada savremen, moderan grad, ali je zadržao duh tradicije.

CITY GRUPA

Niške Vesti, Sajam automobila

Iza ove prezentacije stoji ljubav prema Nišu i Nišlijama i predani rad City Grupe.

Sve je počelo sa časopisom “City Oglasi”, a danas u okviru naše kuće radi najčitaniji lokalni portal Niške Vesti.

Najposećenija privredno-turistička manifestacija “Auto Moto Fest”, koja nije prekinuta i u doba velike pandemije, je naš ponos.

Iza našeg predanog rada ostale su brojne publikacije o gradu Nišu, više filmova kojim smo obogatili i brižljivo sačuvali delić istorije grada podsećajući na ljude koji ovaj grad čine baš ovakvim kakav je on danas.

Vidi Srbiju!

I tu se nismo zaustavili

Vođeni lepotama i prirodnim bogatstvima naše zemlje pokrenuli smo i sajt Vidi Srbiju, za koji slobodno možemo da kažemo da već spada u red najposećenijih turističkih sajtova u našoj zemlji.

Tokom svih ovih godina bilo je i uspona i padova. Iz svih tih problema uvek smo izlazili jači, zahvaljujući timu koji je spreman da pobeđuje.

Izdvojili smo se od drugih, a prijatelji naše kuće su to prepoznali i uvek bili uz nas, čak i u najtežim trenucima. I upravo bez njih, privrednika Niša je teško uspeti.

NAŠ TIM

Kontaktirajte nas...

Pitajte

018 4 514 911