Bolji ukus i boja peciva i hleba

Koristimo vrlo malo mašina i akcenat stavljamo na ljudski rad i dugu izradu testa što rezultira dužim trajanjem, boljim ukusom i bojom peciva i hleba.

Nastojimo da koristimo poboljšivače na prirodnoj bazi i razne kombinacije kiselih testa kako bi poboljšali aromu i produžili svežinu gotovih proizvoda.

Razne varijacije brašna i određeni uslovi proizvodnje, kao i pekarsko umeće su presudni faktori koji doprinose malim razlikama kod finalnog proizvoda.

Ovaj oblik pekarstva zahteva vreme i novac na svim nivoima – na kraju nam ostaje proizvod koji sa ponosom prodajemo…

* Niš, Dušana Popovića 16 *
,

KALINKA PLUS

Grad meraka i dobrih domaćina
, ,

IMPER I.M.D.

Moderni i tradicionalni smeštaj
, , , ,

PANDORA

Grad za uživanje i dobar provod
, ,

AMERIKANAC

Grad meraka i dobrih domaćina
, ,

OLIO

Grad meraka i dobrih domaćina
, , , ,

NEW CITY

Moderni i tradicionalni smeštaj
, ,

CASINA FAVORIT

Grad za uživanje i dobar provod
, , , , ,

ČIČA DIČA

Grad meraka i dobrih domaćina
, , , ,

DND VILA

Moderni i tradicionalni smeštaj
, , , ,

DVA PUTA DVA

Grad za uživanje i dobar provod
Previous PostNext Post

Related Posts

MASTER

Grad za uživanje...

FIlmovi o Nišu i Nišlijama

Moderan grad starinskog...

CASINA FAVORIT

Grad za uživanje...